LCHF middag

Creme cheese överbakad fiskfilé



Sätt ugnen på 200 C grader

Ingredienser:

4 st torskryggar
100 g cream cheese med smak eller naturell
1 dl creame fraiche (eventuellt kesella går lika bra)
Salt
Peppar
Andra kryddor som man gillar

Gör såhär: Lägg torsken i en ugnfast form, salta och peppra. Blanda cream cheese med cream fraiche tillsammans med de kryddorna du vill ha. Jag själv använde mig utan lite dill, citronpeppar. Blanda runt röran och bred sedan över fisken. Och in i ugnen.

De kanske inte ser mycket ut för världen, man satan vad god fisken blev. Och kom ihåg inga kolhydrater.
En rätt som är hur snabb som helst att laga och supergo.

Tid: 25 min

Serveras med sparris.
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har dem i ugnen i 25 min, är det frysta eller tinade för att de ska bli bra på 25 min???!?

2012-01-17 @ 22:07:42
Postat av: EB

Torsken är tinad och 25 min i ugnen.

2012-01-17 @ 22:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback