3 rätters middag
Igår var det ju 3 rätters som stod på menyn och det var hur gött som helst.
Vi var på Resturang Trubaduren, där Robban syrra serverade.
Det var ju ingen husmanskost man blev bjuden på, utan lite lyxigare käk.
Aptitretaren: Gåslever med grovtbröd med passionfrukt
Förrätten: Ankbröst med chutneysås
Varmrätten: Rökt grisnacke med sky av mörkt öl och hasselbackspotatis
Efterrätten: Kalvdans med sockerkaka och sorbet
Här är min varmrätt, Grisnacke
Då tänker ni säkert att jag har ätit alla djur som går att äta, och alla vegetarianer och veganer vill antaligen döda mig.
Självklart fick jag ingen grisnacke uppsläng på tallriken, det var något kött som var rökt.
Sen kommer jag inte ihåg vad allting hette så jag skrev lite som jag själv tyckte att det smakade
(typ efterrätten det var någon slags sockerkaka).
Söta Sandra som var jätte duktig igår!