3 rätters middag



Igår var det ju 3 rätters som stod på menyn och det var hur gött som helst.
Vi var på Resturang Trubaduren, där Robban syrra serverade.  

Det var ju ingen husmanskost man blev bjuden på, utan lite lyxigare käk.

Aptitretaren: Gåslever med grovtbröd med passionfrukt

Förrätten: Ankbröst med chutneysås

Varmrätten: Rökt grisnacke med sky av mörkt öl och hasselbackspotatis

Efterrätten: Kalvdans med sockerkaka och sorbet


Här är min varmrätt, Grisnacke

Då tänker ni säkert att jag har ätit alla djur som går att äta, och alla vegetarianer och veganer vill antaligen döda mig.

Självklart fick jag ingen grisnacke uppsläng på tallriken, det var något kött som var rökt.

Sen kommer jag inte ihåg vad allting hette så jag skrev lite som jag själv tyckte att det smakade
(typ efterrätten det var någon slags sockerkaka).


Söta Sandra som var jätte duktig igår!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback